Tunézia, Monastir: El Mouradi Skanes 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 141741
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  212 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  212 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Monastir

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
A szálloda Sousse és Monastir között, a skanesi üdülőterületen fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Soussetól 8 km, Monastirtól 13 km távolságra található. Családosok kedvelt üdülőhelye.

ELHELYEZÉS
Az 505 szobával rendelkező szálloda szobáiban légkondicionáló, fürdőszoba, Tv (a távirányítóért kb. 20 TND letét fizetendő), telefon, mini hűtő, erkély vagy terasz található. Széf a szobában vagy a recepciónál bérelhető 25 TND letét + 5 TND/nap bérleti díjért. A szobák medencére, kertre, vagy térítés ellenében tengerre nézők. A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban. A családi szobák egy légterűek. A pótágy kihúzható kanapéágy.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható,mely tartalmazza büférendszerbena reggelit, késői reggelit, ebédet és vacsorát; snacket, késői snacket. Az ellátás tartalmazza a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását, a délutáni kávét, teát, süteményt, szendvicset és pizzát. Térítés ellenében importált szeszes italok, frissen facsart gyümölcslevek, italok a diszkóban, török kávé és vízipipa állnak rendelkezésre.Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra. A vendégek a főéttermen kívül választhatnak a medence melletti bár és a mór kávézó kínálatából. A`la carte éttermében előzetes bejelentkezéssel egy alkalommal ingyenes vacsora vehető igénybe.A palackozott vízért kb. 2 TND fizetendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Két külső medence, két gyermek medence, csúszdák, egy belső medence (mely nyári szezonban zárva tart), beton burkolatú teniszpálya, darts, asztalitenisz, petang, biliárd, strandröplabda, nappali és esti animáció, diszkó áll rendelkezésre. Gyermekfelügyelet és animáció várja az utasokat: mini klub, tini klub, mini golf és íjászat, játszótér, térítés ellenében légfoci és játék automaták szolgálják a gyermekek örömét.A közelben térítés ellenében lehetőség van spa szolgáltatások igénybevételére. A közelben 18 lyukú golfpályák találhatóak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ügyelet, pénzváltó, fodrászat, ajándéküzletek, konferenciatermek, WIFI elérhetőség a recepciónál térítésmentesen vehető igénybe.A napágyak és a napernyők ingyen állnak rendelkezésre, a strandtörülközőért kb. 20 TND letétet-, míg a matracokért kb. 3 TND/nap bérleti díjat kell fizetni.

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (20 kg)- és kézipoggyászt (5 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak