Észak-Ciprus, Kyrenia: Mountain View Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200160
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása





Figyelem! Erre az egyéni utazási csomagra azUtazási Szerződés kiegészítéseis érvényes!

Az árak tartalmazzák:szállodai elhelyezést, adott ellátást, repülőjegyet, a kötelezően fizetendőrepülőtéri illetéket,kerozin pótdíjat, privát transzfert,sztornó biztosítást, angol nyelvű képviseletet, elsőbbségi beszállást {a WIZZPriority szolgáltatással rendelkező utasok magukkal vihetik az utastérbe a kézipoggyászukat: 1 darab kézipoggyászt (55Ă—40Ă—23cm), illetve egy kisméretű táskát (40Ă—30Ă—18cm) is}.

Az árak NEM tartalmazzák: a feladható poggyászt(a foglalással egy időben megrendelve 1 db 10 kg-os poggyász: 25.000 Ft/fő/retúr, 1 db 20 kg-os poggyász: 35.000 Ft/fő/retúr - a poggyászok számát kérjük a foglaláskor megjelölni); a fix ülőhely foglalást (kb. 4.500 Ft/fő/irány - az ár változhat, érdeklődésre lekérjük a pontos összeget; amennyiben nincs fix ülőhelyfoglalás, úgy a beszállókártya csak 48 órával indulás előtt állítható ki); illetve a megköthető BBP biztosítást (570 Ft/fő/nap).



FEKVÉS

A szálloda a larnacai repülőtértől 84 km-re, az ercani repülőtértől 49 km-re fekszik. Kyrenia városa 5 km-re található. A homokos Kervansaray strand kb. 10 percre helyezkedik el.

ELHELYEZÉS

21 standard és 24 bungaló szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, Tv-vel, mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, erkéllyel felszerelt. A standard szobák 17 m2 alapterületűek, a bungalók 50 m2-esek, és nappalival, konyhasarokkal, valamint ettől elkülönített hálóval rendelkeznek.

ÉTEL ÉS ITAL

Reggelis vagy félpanziós ellátás (büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül). A`la carte étterem, medence melletti bár, valamint lobbi bár áll rendelkezésre.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Medence, terasz, teniszpálya bővíti a szolgáltatások körét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Mosoda, pénzváltó, szobaszerviz, internet, bérelhető széf a recepción, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbinál. A napernyők és a napágyak a tengerparton térítés ellenében használhatóak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak