Egyiptom, Hurghada: Siva Grand Beach 4*+, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226079
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



Ideális családok számára* nagyszámú törzsvendégHosszan elnyúló, homokos strandBevásárlási és szórakozási lehetőségek a szálloda közelében



A Siva Grand Beach csodálatos, hosszú és lassan mélyülő saját strandjával elsősorban a családosokat várja, valamint számos, rendszeresen visszatérő törzsvendégét. Hurghada központja kb. 8 km-re található, mely könnyen megközelíthető a naponta közlekedő ingyenes busztranszferrel.

A kényelmes szállodai létesítmény összesen 550 szobával rendelkezik.

A főépületben, az impozáns lobbyban helyezkedik el a recepció és a 2 főétterem. A medencénél grill étterem, különböző bárok várják a látogatókat. Az Aquacenter közvetlenül a strandon található, ahol térítés ellenében számos vízisport vehető igénybe. A gondozott kert közepén egy télen fűthető édesvízi medence épült, napozóterasszal és egy különálló gyerekmedencével (télen fűthető). A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

A szomszédos SIVA MALL-ban további szórakozási lehetőségek, bárok és á la carte éttermek (térítés ellenében) szolgálják a vendégek kényelmét.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: talitenisz, billiárd, strandröplabda, aerobic, vízi torna, strandfoci, vízilabda és masszázs (térítés ellenében) vehető igénybe. Változatos animációs programok, sportolási lehetőségek, játékok és versenyek, este élőzene nyújt kellemes kikapcsolódást.



SZOBÁK: A BUNGALOW szobák (kb. 16 m²) a szálloda területének jobb és bal oldalán lévő 19 egyemeletes melléképületekben helyezkednek el, és kertre néző erkéllyel vagy terasszal kialakítottak. Minden szoba fürdőkáddal, WC -vel, légkondícionálóval (szezonális), telefonnal, széffel, műholdas TV -vel, mini hűtőszekrénnyel, hajszárítóval és részben balkonnal/terasszal vagy francia erkéllyel rendelkezik. Maximum 2 fő részére foglalhatók.



A DELUXE szobák (kb. 19 m²) szintén a 19 egyemeletes melléképületek valamelyikében találhatóak, ugyanaz a felszereltségük, mint a bungalow szobáké, azonban valamivel nagyobbak és a strandhoz közelebb helyezkednek el. Maximum 2 felnőtt elhelyezésére alkalmasak.



A JUNIOR SUITE szobák (kb. 22 m²) a főépületben találhatók, egy részük tengerre néző kilátással rendelkezik. Az igényes felszereltséghez fürdőkád, WC, légkondícionáló, telefon, széf, műholdas TV, hajszárító, mini hűtőszekrény, ülősarok és egy bútorokkal berendezett erkély tartozik. Maximum 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2 gyerek részére ajánlottak. Amennyiben 2 felnőtt és 1-2 gyerek vagy 3 felnőtt veszi igénybe a szobát, akkor azt pótágyazzák.



A GRAND SUITE típuső szobák egy hálószobából, valamint nappaliból állnak, egy fürdőszobával, és két balkonnal rendelkeznek.



A CSALÁDI szobák (kb. 32 m²) szintén a főépületben találhatóak, és két hálószobával rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 3 gyerek vagy 3 felnőtt és 1 gyerek elhelyezésére alkalmasak.



All inclusive: Büféreggeli és vacsora a főéttermekben, valamint ebéd a strand étteremben fogyasztható. Az all inclusive ellátás során a nap 24 órájában fogyaszthatók a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatók. Az all inclusive ellátás nem tartalmazza a következőket: frissen facsart gyümölcslevek, szobaszervíz, minibár, speciális koktélok, valamint a Siva Mall éttermeinek szolgáltatásai. All inclusive karszalag viselése kötelező!










Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak