Egyiptom, Sharm el Sheikh: Ghazala Gardens 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234808
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása





INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - NA'AMA BAY PARTI SÉTÁNYA ÜZLETEKKEL, BÁROKKAL - MÁGIKUS HANGULAT - TÖRZSUTASOK KÖRÉBEN KEDVELT

A núbiai stílusban épült szálloda közvetlenül a gyönyörű Na’ama Bay-en, Sharm El Sheikh központjában található. A festői szépségű strandtól csupán egy utca, valamint testvérszállodája, a Ghazala Beach választja el. Az ezeregyéjszaka hangulatában megépített főépületben található a keleti mesevilágot idéző lobby a recepcióval, egy 24 órán át nyitva tartó lobby bár (térítés ellenében), egy internetsarok (térítés ellenében), továbbá ingyenes WIFI és egy kis könyvtár.

A 280 kétágyas szoba több, kétemeletes épületben található. Az épületeket ízlésesen kialakított és gondozott kert választja el egymástól. Egy álomszerűen kialakított medencevilág, mesterséges homokos strand, és egy különálló gyerekrész biztosít különleges fürdési élményeket kicsik és nagyok számára egyaránt. Télen az egyik medence fűthető. Itt és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. Kulináris különlegességek a brazil-dél-amerikai étteremben, a FOGO-ban; a FAJITAS-ban mexikói ételek, az olasz étteremben pizza és tészta ételek, a Mango Cocktail Bar-ban pedig koktélok széles kínálata közül választhatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Biliárd, asztalitenisz, vízitorna. A testvérszállodában található Sinai Divers búvárközpont egy átfogó búvárprogramot kínál, felár ellenében.

SZOBÁK
A modern berendezésű STANDARD szobák (kb. 28 m²) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval (szezonális), mini hűtőszekrénnyel, műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, balkonnal és egy kihúzható kanapéval rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és egy gyermek részére ajánlottak. A JUNIOR SUITE szobák (kb. 38 m²) felszereltsége hasonló, mégis tágasabbak. Néhány JUNIOR SUITE szobának közvetlen kijárata van a medencéhez. Maximum 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 2 gyerek részére ajánlottak. Ebben az esetben a szobába egy pótágy, vagy egy kinyitható kanapé kerül.

ALL INCLUSIVE
A főétterem változatos ételeket kínál a világ minden tájáról. A tematikus büféestek alkalmával látványkonyhák segítségével pillanthat bele a különféle nemzetiségű ételek elkészítési folyamatába. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Az all inclusive szolgáltatásokról, a bárok és az éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak