Egyiptom, Hurghada: Albatros Aqua Park 4*, all inclusive, kolozsvári indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 279313
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Kolozsvár
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A hotel a 2. sorban fekszik és csak egy utca választja el a Beach Albatros testvérszállodától. A kb. 500 méterre elhelyezkedő homokos strandhoz a Beach Albatros szállodán keresztül vezet út, vagy egy kb. 30 percenként induló ingyenes transzferbuszt is igénybe lehet venni. Hurghada kb. 15km-re, a reptér kb. 7 km-re található.



A létesítmény, mely egy főépületből és több melléképületből áll, összesen 243 szobával rendelkezik. Lobby recepcióval és bárral, internet-kávézó (térítés ellenében), főétterem, 3 tematikus büféétterem (mediterrán-, olasz- és kínai konyha), bárok, fodrászat és egy kis bevásárló árkád várja a vendégeket. A szálloda külső részén található 4 édesvizű úszómedence (2 ezek közül csak felnőttek részére, 1 fűthető), 4 vízi csúszda (kb. 120m), valamint napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Anapágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandtörölközők kaució ellenében vehetőek igénybe. Egy medencebár és egy Amfiteátrum színesíti még a szálloda arculatának palettáját.



SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: 1 teniszpálya (felszerelés és kivilágítás térítés ellenében) az Aqua Vista Resortban, strandröplabda, multifunkcionális pálya, asztalitenisz, minigolf (kivilágítás térítés ellenében), darts, boccia, gimnasztika, kerti sakk, napközben és esténként változatos szórakoztató programok. A hét 6 napján szabadtéri animációs színház. Ingyenes belépés az Aqua Blu testvérszállodában található Bridge Disco-ba (italok térítés ellenében). Térítés ellenében a Spa-részlegben: szauna, jacuzzi, hamam, szépségszalon; masszázs az Aqua Vista Resortban, biliárd, a strandon különféle vízisport lehetőségek, valamint búváriskola és lovaglási lehetőség helyi szolgáltatóktól.



Külön gyermekmedence (a téli szezonban fűthető), aquapark, gyerekklub (4–12 éveseknek).



SZOBÁK: Barátságosan és ízlésesen berendezett szobák (kb. 23 m2), zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondícionáló, minibár (ásványvíz ingyenes), telefon, műholdas TV, széf és erkély vagy terasz.



Az Economy szobák hasonló felszereltséggel rendelkeznek, mint a kétágyas szobák, de korlátozott számban állnak rendelkezésre. A családi szobák kialakítása is hasonló (kb. 41 m2).



All inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos rendszerben, reggeli későn kelőknek, késői vacsora 22.30-24.00 óra között, snack-ek a medencebárnál és aBeach-bárnál, gyerekeknek fagylalt 10-17 óra között, helyi alkoholos és helyi alkoholmentes italok fogyasztása az éppen aktuálisan nyitva tartó bárban 10-24 óráig. A BEACH ALBATROS strandján lévő snackbár is igénybe vehető.










Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak