Egyiptom, Hurghada: Jaz Aquamarine Resort 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 237767
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A szálloda Hurghada központjában található és számos lehetőséget kínál a környék felfedezésére. Összesen 1301 szobával várja a vendégeket, lobbi, recepció, széf, pénzváltó, ATM, Wi-Fi (nyilvános helyiségekben), ajándékbolt, több üzlet, játékterem, gyönyörű kert és játszótér található a szállodában. Térítés ellenében: babyszitter, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, szobaszervíz, mosodai szolgáltatás, fodrászszalon, transzfer és szállodai orvos. A gyermekmedencével rendelkező szabadtéri komplexum ideális aktív pihenésre és rendszeres vízi aerobikhoz. A csúszdák egyaránt szórakoztatják a fiatalokat és az időseket, a napozóteraszon kényelmes napozóágyak és árnyékolók állnak rendelkezésre. A pezsgőfürdő kellemes kikapcsolódást ígér, a medence melletti snack bár harapnivalókat kínál.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Ha testmozgásra vágyik, tenisz, boccia és strandröplabda játszható. Díj ellenében: vízisí, szörfözés, kite, banánozás, búvárkodás, jet-ski és aqua fitness is rendelkezésre áll a vízi sportok kedvelőinek. A vendégek a beltéri sportok széles választékából választhatnak, beleértve az edzőtermet, az asztaliteniszt, a dartsot, a jógát, a tornát és az aerobikot. Különféle wellness szolgáltatások várják a vendégeket, mint például spa, szauna, gőzfürdő, hammam, szépségszalon, masszázsok, akupunktúrás- és öregedésgátló kezelések. Egyéb szabadidős tevékenységek közé tartozik az animáció, élő zene, disco, gyerekklub és mini disco.

SZOBÁK: A STANDARD (DZ) szoba felszereltsége a légkondicionáló/ fűtés, nappaliban kanapé, a hálószobában franciaágy, minibár (díj ellenében), tea- és kávéfőző, Wi-Fi (díj ellenében), telefon, tv, széf, íróasztal, a legtöbb szobához erkély, a fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, sminktükör. A legfiatalabb vendégek számára rendelkezésre áll babaágy. Felár ellenében foglalható kertre (DSG) vagy tengerre (DSS) néző SUPERIOR szoba. A szálloda CSALÁDI szobákat (kertre FSG, medencére FPX, tengerre néző FSS családi szoba felár ellenében) és nemdohányzó szobákat kínál.

ALL INCLUSIVE: Az all inclusive ellátás reggelit, ebédet, vacsorát, snackeket, alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz. Különféle ételek is rendelkezésre állnak, beleértve a vegetáriánus ételeket.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak