2023-BAN NYÍLT MEG, SZÉP & ÚJ! Törökország, Side: Berry Hotel Sorgun 5*, ultra all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 402707
Indulás dátuma:2024.05.16. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  414 824 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  427 268 Ft / fő
Ellátás: ultra all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM: a legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

 A 2023-ban nyílt szálloda 266 szobával rendelkező szálloda kb. 70 km-re található Antalya repülőterétől, Side óvárosától kb. 4 km-re, 400 méterre a homokos-kavicsos tengerparttól. A strand megközelítéséhez térítésmentesen gyakran közlekedő shuttle busz szerviz vehető igénybe. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napernyők, napágyak, strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sportprogramok gondoskodnak. A szállodában központi étterem, a’la carte éttermek (előfoglalás szükséges - mediterrán, sushi, nemzetközi), bárok (medence, lobby, tengerparti snack bár) várják a vendégeket. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban térítésmentesen van lehetőség. Térítés ellenében vízi sportok, üzletek, fodrászat, wellness kezelések, autó bérlés bővítik a szolgáltatások körét.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

SIDE: A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

ELLÁTÁS: Ultra all inclusive ellátás, mely 07:30-21:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (10:00-11:00), ebéd, vacsora és éjjeli snack (00:00 - 02:00) a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók.Egyes importés prémium alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a'la carte éttermekben (előfoglalás szükséges - mediterrán, sushi és nemzetközi konyhák) térítés ellenében állnak rendelkezésre.  Speciális étkezésre (gluténmentes, diétás, vegán) csak előzetes egyeztetés esetén van lehetőség.
 
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzletpolitikája alapján a központi étteremben és az a'la carte éttermekben dress code van érvényben - rövid nadrág, fürdőruha és papucs viselete nem megengedett. A szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.  

SZOBATÍPUSOK:

- KÉT HÁLÓSZOBÁS CSALÁDI SZOBA + 1 FÜRDŐSZOBA2 hálószobaLégkondicionáló (Központi)Erkély vagy teraszFürdőköpenyHajszárítókb. 43 m²VízforralóMinibárSzéfZuhanyzó vagy fürdőkádPapucsTea és kávébekészítési lehetőségTelefonTelevízióWCWi-fi internet kapcsolat térítésmentesen
- STANDARD ROOM WITH FOREST VIEWLégkondicionáló (Központi)Erkély vagy teraszFürdőköpenyHajszárítókb. 23 m²VízforralóMinibárSzéfZuhanyzó vagy fürdőkádPapucsTea és kávébekészítési lehetőségTelefonTelevízióWCWi-fi internet kapcsolat térítésmentesen
- MEDENCÉRE NÉZŐ STANDARD SZOBALégkondicionáló (Központi)Erkély vagy teraszFürdőköpenyHajszárítókb. 23 m²VízforralóMinibárSzéfZuhanyzó vagy fürdőkádPapucsTea és kávébekészítési lehetőségTelefonTelevízióWCWi-fi internet kapcsolat térítésmentesen
- LAKOSZTÁLYLégkondicionáló (Központi)Erkély vagy teraszFürdőköpenyHajszárítókb. 36 m²VízforralóMinibárSzéfZuhanyzó vagy fürdőkádPapucsTea és kávébekészítési lehetőségTelefonTelevízióWCWi-fi internet kapcsolat térítésmentesen

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak