Egyesült Arab Emírségek, Rász-El-Haima: Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah **** 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216027
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Rász-El-Haima

Szállás / program részletes leírása





Kinek ajánljuk?
Elsősorban azoknak, akiknek fontos a központi elhelyezkedés, és a szállodán kívül is szívesen fedezik fel a környéket. A vásárlást és szórakozást előnyben részesítőknek karnyújtásnyira kínál élményeket a két bevásárlóközpont: a Manar Mall és az Al Naeem Mall. Az üzleti utazók számára ideális a hotel felszereltsége és a 24 órás business center.Ras Al Khaimah (RAK) egzotikus emírségében az arab világ misztikuma találkozik a csodálatos természeti látnivalókkal és a mesés tengerpartok nyújtotta felhőtlen üdüléssel. Aktív pihenés és vízi sportok, izgalmas programok a sivatagban, luxus szállodák kényeztetése kitűnő ár-érték arányban - mindez megtalálható e különleges helyen. Akinek ez mégsem lenne elég, felfedezheti a csupán 1-1,5 órás autóbusz útra lévő Dubai csillogó csodáit és mesés strandjait, élményparkjait.

Elhelyezkedés, jellemzők:
A Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah szálloda az Al Nakheel területén lévő kikötőnegyedben található, a kikötő mellett, néhány lépésre a RAK Kiállítási Központtól és sétatávolságra a két nagy bevásárlóközponttól, a Manar Malltól és az Al Naeem Malltól. Az Emirátus óvárosának történelmi látnivalói is csupán egy kőhajításnyira vannak. Dubai nemzetközi repülőtere 70 perc alatt elérhető. A hotel testvérszállodájába, a tengerparti Hilton Ras Al Khaimah -ba óránként közlekedik a szálloda ingyenes shuttle busza, az út kb. 10-15 percet vesz igénybe. A vendégek térítésmentesen használhatják a testvérszálló strandját és medencéit.

Fekvése:
Dubai Nemzetközi Repülőtér: kb. 86 km (kb.70 perc autóval)Iceland Water Park: 9 km, Burj Khalifa, Dubai: 96 km

Leírás, felszereltség:
a Hilton Garden Inn Ras Al Khaimah tágas, modern létesítménye a kikötőnegyedben, egy vízparti sétány mellett várja vendégeit színvonalas szolgáltatásaival. A hotel saját tengerparttal nem rendelkezik, strandolásra az ingyenes shuttle busszal megközelíthető testvérszállodában, a Hilton Ras Al Khaimah-ban van mód.

Éttermek:
a Garden Grille étteremben ízletes falatok kóstolhatók, a Pavilion Pantry-® üzlete különféle italokat és készételeket kínál, a Garden Lounge-ban vagy a Pool bárban jól esik lazítani egy fárasztó nap után.

Sport:
a testedzésről az ingyenes fitneszközpont, két teniszpálya, valamint egy fűtött szabadtéri medence és gyermekmedence gondoskodik.

A gyerekeket
különböző tevékenységek szórakoztatják és gyermekmegőrző központ is rendelkezésre áll.

24 órás business központ
ingyenes nyomtatási lehetőséggel, szobában étkezés és mosoda áll a vendégek szolgálatára. Rendezvényeknek, eseményeknek külső és belső helyszín is foglalható.Ras al KhaimahÉgbe törő hegyek Monumentális díszlet.Dhayah erőd Ras Al Khaimah történelmében fontos katonai szerepet játszott.Mesés tengerpartok 64 km hosszú érintetlen, aranyló tengerpart.IMG Worlds of Adventure A világ legnagyobb fedett téma-és vidámparkja 140 000 nm2-en.Dubai Operaház A Dubai Operaház a legnagyobb neveknek és előadásoknak ad otthont.Bur Dubai városrész Dubai óvárosa


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest - Dubai - Budapest útvonalon, turista osztályon (feladható poggyász max. 30 kg)
  • 7 éjszakai szállás
  • a kiválasztott ellátás
  • repülőtéri transzferek
  • 0-24 órás magyar asszisztencia
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 7200 Ft/fő/8 nap
  • útlemondási biztosítás: 2%
  • idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
  • szállodában fizetendő kaució, amely 500 dirhamtól 3000 dirhamig terjedhet
  • fakultatív programok

Fakultatív programok

Egyéni fakultatív programok - magyar idegenvezetővel - irodánkban és a helyszínen is foglalhatók.

Dubai - Sivatagi dzsip szafari grill vacsorával

Vöröslő homokdűnék, lenyűgöző sivatagi naplemente

Dubai Parks and Resorts élménypark

Vadonatúj, hatalmas vidámpark-labirintus
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak