Egyiptom, Hurghada: Regina Swiss Inn Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 218889
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Hurghada központjában található, közvetlenül a Vörös-tenger partján, ahol a szállodának saját strandja van. A hurghadai repülőtér 7 km-re található.

ELHELYEZÉS

A szálloda 374 szobával rendelkezik, melyek légkondicionálóval, műholdas Tv-vel, mini bárral, széffel, telefonnal és hajszárítóval ellátott.

Standard room: a 28-35 m2-es szobák king size ággyal, erkéllyel vagy terasszal vannak ellátva. Több fő esetén lehetőség van 50 m2-es szobát igényelni.

Bungalow room: a 45 m2-es szobák felszereltségben megegyeznek a standart szobákéval, egy king size ággyal és egyszemélyes ággyal vannak ellátva, erkély és terasz nem tartozik a szobatípushoz.

Superior room: a tágasabb és kényelmesebb szobatípus felszereltségében megegyezik a standard szobáéval. A kertre, aqua parkra vagy tengerre néző szobák king size ággyal, valamint egy vagy két egyszemélyes ággyal vannak ellátva.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű étkezések, reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:00-12:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00-22:00). Ezen kívül helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása a nap 24 órájában. Napközben a medence és tengerparti bárban 09:00-17:00 között snack ételek, tea, kávé, sütemény, fagylalt fogyasztható. A hotel főéttermén kívül 3 bár, egy kávézó, egy a`la carte étterem és egy diszkó bár színesíti a szálloda szolgáltatásainak körét. A diszkó bárban történő fogyasztás térítés ellenében történik. Az olasz a`la carte étteremben egyszeri alkalommal ingyenesen étkezhetnek a vendégek, melyhez előzetes foglalás szükséges. Térítés ellenében vízipipa, import italok, pezsgő és palackozott italok fogyaszthatóak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két külső medence aqua parkkal, gyerekmedence, tenisz-, és squash pálya, asztalitenisz, strandröplabda, íjászat, vízi gimnasztika; térítés ellenében: biliárd és fitneszterem. Kids Club játszótérrel, számos gyermek programmal 09:00-12:00 és 15:00-17:00 között. Nappali és esti animációs programok kicsinek és nagyoknak az amfiteátrumban. Spa központ szaunával, gőzkabinnal, török fürdővel, különböző masszázsokkal és testkezelésekkel, melyek térítés ellenében vehetők igénybe. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség és búvárkodás, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ingyenes WIFI a lobbi területén és az internetkávézóban, 24 órás szobaszerviz, orvosi ügyelet, csomagszolgálat, csomagmegőrző. A szálloda közelében pénzváltási- és vásárlási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

A hotel honlapja: http://www.swissinn.net/regina/index.htm



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak