Egyiptom, Hurghada: Minamark Beach Resort 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 79167
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a repülőtértől mindössze 6 km-re, Hurghada központjától 1 km-re, a Sakala területen helyezkedik el, közvetlenül a tengerparton. A Vörös-tenger egyik leghíresebb búvárközpontjaként tartják számon.

ELHELYEZÉS

A szálloda 300 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, WIFI-vel térítés ellenében, mini bárral (térítés ellenében), saját terasszal vagy erkéllyel, fürdőszobával (kád vagy zuhanyfülke, WC), hajszárítóval, telefonnal felszerelt. A szobák többsége a medencére vagy a tengerpartra néz. 12 összenyitható szobájában maximum két felnőtt és két gyermek helyezhető el. Gyermekágy térítésmentesen kérhető a recepción. Igény esetén nem dohányzó szoba foglalható.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós és all inclusive ellátás. Félpanzió: reggeli és vacsora italok nélkül. All inclusive: büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (13:00-15:00), vacsora (19:00-21:30), helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása (10:00-22:00). Két főéttermében vehetők igénybe az étkezések, valamint több bár szolgálja a vendégek kényelmét: lobbi bár, medence melletti bár, tengerparti bár. A `Sea Bride Fish` halétteremben friss halat és különböző tenger gyümölcseit tálalnak, míg a `Mazazek Shisha Corner` helyi arab hangulatot idéz és megkóstolhatjuk az egyiptomi italokat, valamint kipróbálhatjuk a vízipipát is.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Nappali és esti animációs programok, felnőtt és gyermek úszómedence, aerobik, vízi torna, strandröplabda, fitneszterem, darts, diszkó (italok térítés ellenében), játszótér, asztalitenisz, gyerek sarok. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe: egészség klub, aqua center, szauna, jakuzzi, gőzkabin, masszázs, biliárd, vízisí, szörf, búvárkodási lehetőség. A gyermekek szórakozásáról az animátorok gondoskodnak: versenyekkel, játékokkal, mesékkel, arcfestéssel kötik le a gyerekek figyelmét.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Gyermek felügyelet, szépségszalon, térítés ellenében 24 órás szobaszerviz, konferencia terem, fodrászat, üzletek, pénzváltás, ATM közvetlenül a szálloda mellett, 24 órás orvosi ügyelet, széf (a recepción illetékért bérelhető), mosoda, térítés ellenében internetkávézó. A napernyők, napágyak és strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, mind a tengerparton, mind az úszómedencénél.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak