Kréta, Sissi: Hotel Palm Bay 3*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 44884
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  242 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  242 900 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sissi

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Palm Bay 3* hotel bája a környezetében rejlik, melyet Önnek is látnia kell!

A családias hangulatú, krétai stílusú szálloda házias ízekkel, buja kertekkel, színes virágokkal és függőágyakkal várja a nyaralni vágyó vendégeit.

Mártózzon meg a tengerben, hűsöljön a Palm Bay 3* szálloda medencéjében, és tegyen egy sétát a hangulatos halászfaluban, Sissiben, Krétán!

Fekvése
A Palm Bay hotel Sissiben található, kb. 40 km-re Kréta heraklioni nemzetközi repülőterétől. Sissi bámulatos tengerparti szakaszokkal, öblökkel rendelkezik, mely a turizmus ellenére mit sem veszített egyszerű halászfalu jellegéből. A Hotel Palm Bay közvetlenül a tengerparton fekszik, amihez kisebb homokos rész tartozik, a nagyobb homokos strandtól kb.7-8 perc sétára helyezkedik el. A falu központja egy rövid sétával elérhető, ahol számos taverna és üzlet várja a nyaraló vendégeket. Elsősorban a nyugalomra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt a görög stílusban épült, csodálatos virágokkal és pálmafákkal teli kertben fekvő Hotel Palm Bayt.

Szobák
A szálloda szobái légkondicionálóval (térítés ellenében), televízióval, telefonnal és bérelhető széffel felszereltek. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Étterem, bár, kávézó, medence, ingyenesen használható napozóágyak és napernyők a szálloda területén, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes közösségi részein, bérelhető széf a recepción, parkolási lehetőség, csodálatos kert függőágyakkal. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Félpanzió.

A weboldalon szereplő Palm Bay hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak