Horvátország, Biograd: Hotel Ilirija 2*/3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 144927
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Biograd

Szállás / program részletes leírása



A Hotel Ilirija**** napfényes tengerpart közelében épült szálloda, mely lenyűgöző panorámával nyújt kilátást a dalmát szigetekre. Egészen a romantikus, naplementekor történő sétáktól kezdve a sportolási lehetőségekig, a hotel garantált élményt nyújt az idelátogatók számára. A személyzet céges rendezvények és vállalati csapatépítő események lebonyolítását is vállalja.

Program
1. nap
Érkezés a szállodába, szobák elfoglalása. Szabadprogram.

2-6. nap
Üdülés az Adrián.

7.nap
Reggelit követően szobák elhagyása, hazautazás.





Cím:Tina Ujevića 7.
Irányítószám: 23210, Biograd na Moru, Horvátország
GPS:43.935257, 15.443551

Fekvése: Az Ilirija Hotel****Biograd na moru település tengerparti részén található, közel a városközponthoz. A szálloda egyaránt ideális választáscsaládi pihenéshez ésaktív nyaraláshoz.


Elhelyezés:

Kétágyas parkra néző comfort szoba: A kétszemélyes(pótágyazható) parkra néző erkélyesszoba az alábbi felszereltséggel rendelkezik: klíma, WiFi, fürdőszoba hajszárítóvalés törölközőkkel, TV, telefon,mini bárés széf.

Kétágyas tengerre néző superior szoba: A kétszemélyes(pótágyazható)tengerre néző erkélyes szoba az alábbi felszereltséggel rendelkezik: klíma, WiFi, fürdőszoba hajszárítóval és törölközőkkel, TV, telefon, mini bár ésszéf.

Kétágyas tengerre néző premium szoba: A kétszemélyes (pótágyazható) tengerre néző erkélyes szoba az alábbi felszereltséggel rendelkezik: klíma, WiFi, fürdőszoba hajszárítóval és törölközőkkel, TV, telefon, mini bár, kávék és teák színes választéka elérhető a szobában, illetve széf.



Szolgáltatások: étterem, a la carte étterem, bár, kávézó, ingyenes WiFi és internetsarok a hallban, konferenciaterem, pénzváltó, mosoda, parkolás a hotel területén(helyszínen fizetendő). A szomszédos Hotel Adriatic szálloda medencéje díjmentesen igénybe vehető,kinti fűtött medence, wellness, szépségszalon, fodrászat, konditerem, szauna, pezsgőfürdő, masszázs,kerékpár- és robogó bérlés, tenisz, strandröplabda, asztalitenisz, táncos estek, esti program gyermekeknek, mini klub

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió vagy teljes ellátás

Gyermekkedvezmény: két felnőttel egy szobában egy gyermek esetén, pótágyon; valamint egy felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, főágyon is

Bébiágy: 0-3 éves korig, lekéréssel (8,8 EUR/nap)

Háziállat: vihető lekéréssel (helyszínen fizetendő)

Érkezés: a hét bármely napján

Minimum tartózkodás:3 éj, főszezonban 4 éj (06.22-08.31)





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

szállást a választott ellátással a választott turnusra



Külön fizetendő:

útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,4%-a) valamint az üdülőhelyi illeték (490 Ft/fő/éj - 12 év felett)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak