Rab-sziget, Suha Punta: Hotel Eva 2*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 180918
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:2*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Horvátország
Város: Suha Punta

Szállás / program részletes leírása



Rendkívül kedvező ár-érték arány miatt mindig teltházas ez a kicsit szocreálos kinézetű szálláshely!

Fekvése: Suha Punta üdülőtelepen, zöldövezetben, a kristálytiszta, sziklás, kiépített betonos, néhol aprókavicsos strandtól kb. 150 m-re található a szálloda.

Szolgáltatások: Légkondicionált étterem, bár, taverna, aperitif-bár, TV-szoba, lift. Parkolási lehetőség. Sportolási lehetőségek: 4 teniszpálya, asztalitenisz, minigolf, tekepálya, vízisportok. Háziállat lekérésre, felár ellenében megengedett.

Elhelyezés: 2-ágyas, pótágyazható, telefonnal, SAT TV-vel felszerelt, utca felőli, balkonos, illetve tenger felőli, balkonos, zuhany/WC-s szobákban. Valamint 2+2-ágyas (egy légterű!), utca felőli, családi szobákban, ahol a második két ágy emeletes ágy 2 gyermek részére. Családi szobában a megengedett létszám 4 fő. Minihűtő a recepción bérelhető, kb. 40.-kuna/nap.

Ellátás: félpanzió (büféreggeli és -vacsora itallal: sör, asztali bor, üdítő, ásványvíz).

Rab-sziget, Suha Punta: egyesek szerint Suha Punta Rab-sziget legszebb pontja a csodásan dús zöld, fenyőerdős természeti környezete és a nyaralók paradicsomának számító Kalifront-félsziget egésze miatt. Nagyon szép az öble természetes sziklás partszakasszal és a homokfövenyű stranddal. Az ezerfős helyi lakosságot számláló Suha Punta egy részének megmaradt a hagyományos mediterrán világa, régi házakkal, halászokkal és gyümölcsösökkel, ugyanakkor kialakult egy új rész, egy valóságos turistafalu, apartmanok sokaságával. Vannak, akik nem tartják kellően vonzónak az ilyen mesterséges üdülő településeket és hiányolják azt a romantikus légkört, ami a horvát tengerpart régi városaiban még megtalálható. A várostól mindössze 5 kilométerre van a mozgalmas, élettel teli Rab város, ahová be lehet menni szórakozni, nézelődni, nagyobb bevásárlást tenni. 
Suha Punta alapvetően nyaralótelep, tehát bőven találunk itt szállodákat, bungalókat és apartmanokat. A 2 csillagos, szocreálos Eva és a 4 csillagos Carolina Hotel a két legfelkapottabb szálloda a félszigeten, illetve népszerűek a Suha Punta apartmanok és bungalók is.Augusztusban rengeteg a német és az olasz turista – egyszerűen imádják Rab-szigetet. Ennek megfelelően tanácsos jó előre foglalni szálláshelyet, és nem bízni mindent a főszezoni improvizálásra. Nincs „igazi” turistás látnivaló, a természeti szépségek kivételével. Ez egy turistaparadicsom, érdekes programokért, látnivalókért látogassunk el a közeli nagyobb településekre.

Tengerpart: a félszigeten betonos járda fut körbe, azon sétálva lehet leltárba venni a fürdés szempontjából szóba jöhető sziklás fürdőhelyeket. Elvétve egy-két aprókavicsos öblöcskét is találni a környéken. A víz kristálytiszta, és viszonylag gyorsan mélyülő. Sokan, főleg kisgyermekes családok elautóznak a 15 kilométerrel odébb lévő, lopari homokos strandhoz (kb. 20 kuna parkolódíj). Rab-szigeten hat búvárközpont is van - nem hiába, hiszen rendkívül alkalmas a terep a búvárkodásra. A Kalifront-félsziget szép erdős, és nem túl meredek a terep, így idősebbeknek is ideális kisebb-nagyobb kirándulásokra. Érdemes megmászni a 408 m magas Kamenjak-hegyet, amelyről tiszta időben akár 40 km távolságba is elláthatunk.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak