Marokkó, Agadír: Al Moggar Beach Club Hotel 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 162886
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Marokkó
Város: Agadír

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap:

utazás menetrendszerinti járattal Budapest - Agadir útvonalon. Érkezés után transzfer a választott szállodába.

2. - 7. nap:

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra angol, illetve német nyelven. Szállás Agadirban.

8. nap:

transzfer a repülőtérre, majd utazás Agadir - Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal.

Általános információk: utazás Budapest–Agadir és Agadir–Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az utazási iroda által bérelt helyeken. Az ártáblázatokban található részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás, térítés ellenében. Helyszíni asszisztencia francia, angol vagy német nyelven biztosított. Egyes időszakokban, amikor körutazás programjaink futnak, szüksége esetén telefonos asszisztenciát a körutazásokat kísérő magyar nyelvű idegenvezetőnk biztosítja. Az üdülés program, rövidebb (3 éjszakás) agadiri tartózkodással a Marokkó Gazdagon körutazás részeként is foglalható (programismertető szerint)

Kiegészítő feltételek és Utazási Feltételek változása: A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a WizzAir mindenkori aktuális menetrend szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott díjtételű turistaosztályon, budapesti kiindulással. A légitársaság a megrendelést követően azonnal fizetési kötelezettséget ír elő, a repülőjegyek a helyfoglalást követően a légitársaság szabályzatai szerint kiállításra kerülnek, ezt követően azok nem lemondhatók. Ezen járatokon történő utazás esetén bármely módosítás csak a légitársaság egyedi elbírálása alapján lehetséges, melynek díja a légitársaságok által aktuálisan meghatározott összeg. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek.

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő: repülőtéri illeték és légiközlekedési pótdíj 59 500 Ft/fő, transzfer 7 500 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%. (a foglalási díj kivételével a teljes összegre számítandó), foglalási díj 500 Ft/fő

Igény szerint foglalható: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban 550, 720, 920 Ft/fő/nap), repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: A részvételi díja fejenként 1db maximum 20 kg bőrönd szállítását tartalmazza (+fedélzeti kézipoggyász, 1db/fő maximum 10 kg). A csomagsúlykeret megosztása vagy elosztása nem engedélyezett. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) külön térítés ellenében szállítható csak. A beszállókártyák utazás előtti, térítésmentes kiállítása érdekében a légitársaság adatszolgáltatási kötelezettséget ír elő (utazók állampolgársága, születési időpont, útlevélszám, útlevél lejárati ideje).

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

UTAZÁS: Wizzair menetrendszerinti járatával Budapest- Agadir- Budapest útvonalon. Fedélzeti ellátás, térítés ellenében.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: az aktív kikapcsolódást keresők és gyermekes családok körében igen közkedvelt, öthektáros területen, hatalmas és gyönyörű kertben elhelyezkedő főépületből (4 emeletes) és bungalósorból (2 emeletes) álló, 410 szobás, barátságos személyzettel rendelkező klubszálloda. A szálloda a 100-200m széles, homokos tengerparton fekszik, melytől mindösszesen a parti sétány választja el, ötszáz méterre a jacht- és kishajó kikötőtől és mindössze hatszáz méterre a városközponttól. A legközelebbi repülőtér (Agadir) 27 km.

Szobák: minden szoba (2-3 fős, kb.18m²) praktikusan berendezett, fürdőszobás, légkondicionált (hűtés-fűtés), ventilátorral, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, felár ellenében tengerre néző kilátással. A családi szobák tágasabbak, melyben max. 4 fő helyezhető el kényelmesen (egyszobás). Szobaszéf, hajszárító és hűtő térítés ellenében bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, pénzváltás, szobaszerviz, újságárus, több étterem, bár, snack és koktélbár, pizzéria, éjszakai szórakozóhely, fodrász, ruhatisztítás, internetezési lehetőség (Wi-Fi ingyenes a közös helységekben), kerékpárbérlés, parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kertben több medence, gyermekmedence, két teniszpálya, Spa: hammam, masszázs és szépségszalon, asztalitenisz, minifutball- és röplabdapálya, darts, mini golf. A szállodában napközben és este folyamatos animációs műsorok felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. A kertben és a medence partján a napernyő és a nyugágyak térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.

Étkezés: félpanzió, áprilistól reggeli.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek vagy 3 felnőtt és egy gyermek csak családi szobában helyezhető el.



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,recepció,bár

Sport és szórakozás: masszázs,asztalitenisz,futballpálya,teniszpálya,röplabdapálya,medence,sporteszköz- és felszerelésbérlés,animáció,gyermek animáció,gyermekmedence,fitness terem,minigolf,darts

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak