Olaszország, Bibione: Savoy Beach Hotel 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202798
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Bibione

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: Tekintélyes és elegáns 5 csillagos tengerparti szálloda, mely közvetlen összeköttetéssel a termál fürdővel.

Jellemzői: Atengerpart mellett található 5 csillagos szállóda

Szolgáltatások: Bár, Erkély/terasz, Étterem, Fedett medence, Fűtés, Hajszárító, Internet, Kerékpár bérlés, Konferencia terem, Légkondicionáló, Lift, Medence, Minibár, Mosoda, Mozgáskorlátozott rész, Napozóterasz, Parkoló, Szauna, Széf, Telefon, TV, WiFi

Tengertől való távolság:: 0m - homokos,ingyenes strandszervizzel.

Elhelyezkedés:: Tekintélyesés elegáns 5 csillagos tengerparti szálloda, mely egy kényelmes föld alatti alagúttal közvetlen összeköttetésben van a termál fürdővel, a sétálóutcátólmindössze150 méterre. Teljesen légkondicionált, mozgáskorlátozottak számára is elérhető, 8 emeleten 2 lakosztállyal és 146szobával, köztük junior lakosztállyal, 5 lifttel felszerelt.

Szolgáltatások:: Minden szobához 1 parkolóhely tartozik, mely a 2 szintes mélygarázsban található motorkerékpárok részére is. Elegáns és tágas társalgó, recepció, lobby, bár, olvasó szalon, nagy képernyős TV, kényelmes szabadtéri társalgódohányzóknak. Svédasztalos reggeli biotermékek széles választékával, friss gyümölcs és ételek lisztérzékenyeknek is. Nyáron a reggelit a medence melletti hűvös,tengerrenézőteraszonszolgáljukfel. A Margherita diSavoia étteremben ingyenesbüfévagya vendég kérésér felszolgálással,valamintaDuca d`Aostaétteremben exclusivea la carte,azolasz konyha legjobb ajánlataival, melyet a borospince legrangosabb boraival egyesíthetnek. Internet és WI-fI elérhetőség aszálloda társalgójábanésamedence mellettinapozóteraszon. Nagy tengerre nézőnapozóteraszfelnőtt medencével, pezsgőfürdővel,gyermek medencével, színpaddal és pool bárral. Kongresszusiterem 300főbefogadásáraalegmodernebb technikai eszközökkel. Privát strand kabinokkal, napernyőkkel és napozóágyakkal. Kerékpárok és Nord Walking használata a készlet erejéig. A jelszó a recepción igényelhető, mellyel igénybe vehető az ingyenes WI-FI szolgáltatás a szálloda előcsarnokában, a medence környékén és a szobákban. Valamint minden szobában igénybe vehető az ingyenes vezetékes internet szolgáltatás LAN kábelen keresztül (a kábel kérésre a recepción vehető át). Május közepéig és szeptember végétől ingyenes belépő a termál fürdő medencéihez (kedd kivételével);minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén ingyenes belépő a Bibione Thermae Wellness részlegbe szaunával és török fürdővel. Nappali és esti animáció felnőtteknek és gyermekekenek. Miniklub 3 éves kortól.

Szobák:: klasszikusan elegáns berendezés cseresznyefa bútorokkal, parkettával, szat TV-vel, széffel, hajszárítóval, telefonnal, felszerelt fürdőszobával, spa készlet puha fürdőköntössel, törülközővel, szobapapuccsal, minibár széles választékú alkoholos és alkoholmentes üdítőkkel és snackkel, ingyenes WiFi, tengerre néző berendezett teraszokkal, napi takarítással és ágynemű cserével, délutáni takarítással.

2 ágyas Classic szoba:: Éld át az önfeledt kikapcsolódás élményét köszönhetően a CLASSIC típusú szobáinknak: a meghittség kellemes percei a tenger és a fenyők illatával. Ingyenes Wi-Fi a szobákban is, Oldalról tengerre néző terasz, Hypoallergén padló természetes fából, Elegáns berendezés cseresznyefa bútorokkal, Savoy Spa csomag: puha fürdőköpeny és törölközők, Szobapapucs, Telefon, Sat-Tv és Széf, Courtesy SPA Set Bibione Thermae és hajszárító, Gyors LAN vezetékes internet, Minibár a válogatott snackek, üdítőitalok és alkoholtartalmú italok, Takarítás, ágynemű csere és délutáni rendrakás, Napernyő és napozóágyak a szállodához tartozó privát starndrészen. 2 ágyas Deluxe szoba:Pihenjetek a DELUXE szobák kényelmében: szabadidős terek túl a mindennapi életen, a tengeri szellő kényeztetésével. Privát, oldalról tengerre néző terasz, Ingyenes Wi-Fi a szobákban is, Hypoallergén padló természetes fából, Elegáns berendezés cseresznyefa bútorokkal, Savoy Spa csomag: puha fürdőköpeny és törölközők, Szobapapucs, Telefon, Sat-Tv és Széf, Courtesy SPA Set Bibione Thermae és hajszárító, Gyors LAN vezetékes internet, Minibár a válogatott snackek, üdítőitalok és alkoholtartalmú italok, Takarítás, ágynemű csere és délutáni rendrakás, Napernyő és napozóágyak a szállodához tartozó privát starndrészen. 2 ágyas Panoramic szoba:Csodáld meg horizontot a PANORAMIC szobából és érezd a tenger mámorító illatát: felejthetetlen pillanatok a tengerben gyönyörködve. Nagy tengerre néző terasz napozóágyakkal és napernyő, Kis nappali, érkezéskor friss gyümölccsel, Ingyenes Wi-Fi a szobákban is, Hypoallergén padló természetes fából, Elegáns berendezés cseresznyefa bútorokkal, Savoy Spa csomag: puha fürdőköpeny és törölközők, Szobapapucs, Telefon, Sat-Tv és Széf, Courtesy SPA Set Bibione Thermae és hajszárító, Gyors LAN vezetékes internet, Minibár a válogatott snackek, üdítőitalok és alkoholtartalmú italok, Takarítás, ágynemű csere és délutáni rendrakás, Napernyő és napozóágyak a szállodához tartozó privát starndrészen. 2 ágyas Suite szoba:Kényeztesd magad a SAVOY SUITE kifinomultságával: értékes figyelmesség mindenki számára az álom és a valóság között. Tágas franciaágyas szoba az 1. emeleten, Tengerre néző king size méretű privát terasz napozóágyakkal, Lefoglalt gazebo a szállodához tartozó privát starndrészen, Nappali kétszemélyes kanapéval, asztallal és irodával, Fürdőszoba jacuzzival, Ingyenes Wi-Fi a szobákban is, Hypoallergén padló természetes fából, Elegáns berendezés cseresznyefa bútorokkal, Savoy Spa csomag: puha fürdőköpeny és törölközők, Szobapapucs, Telefon, Sat-Tv és Széf, Courtesy SPA Set Bibione Thermae és hajszárító, Gyors LAN vezetékes internet, Minibár a válogatott snackek, üdítőitalok és alkoholtartalmú italok, Takarítás, ágynemű csere és délutáni rendrakás.

Ellátás:: reggeli, felár ellenében félpanzió és teljes ellátás is igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- Szállás választott szobatípusban, Reggeli, Ingyenes strandszerviz (iroda által kijelölt fix strandhelyek - 04.25-09.30.)

Külön fizetendő:
- Egyágyas szoba felára: 18 - 37 EUR/fő/éj időszaktól függően., Félpanzió felára: 21 EUR/fő/éj , Teljes ellátás felára: 41 EUR/fő/éj, Kedvezmény 3/4. ágyon: 0-2.99 évig: -100%, 3-5.9 évig: -50%, 6-13.9 évig: -30%, 14 év felett: -15%., Gyermekágy: 2 EUR/nap (előzetes lekérésre - ágyneműhuzat nélkül), Az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 1,50 EUR/fő/éj.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak