Olaszország, Cefalu: Alberi Del Paradiso 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 219526
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Olaszország
Város: Cefalu

Szállás / program részletes leírása



Elhelyzkedés: Charme & Relax luxus szálloda Cefalú hegyoldalában csodálatos környezetben.

Jellemzői: 4 csillagos szállóda

Szolgáltatások: 2km, Bár, Erkély/terasz, Étterem, Hajszárító, Játszótér, Közös kert, Légkondicionáló, Medence, Minibár, Mosoda, Napozóterasz, Pénzváltás, Privát strand, Széf, Szépség szalon, Szobaszerviz, Teniszpálya, TV, Wellness

Tengertől való távolság:: kb.2 km a homokos saját strandtól, ahova aszálloda ingyenes transzfert biztosít és CefalĂš óvárosába is.(atranszfer gyakran jár, a menetrendje változó.)

Elhelyezkedése:: Az Alberi Del Paradiso egy ősi kastély, melyegy domb tetején található, buja kertjében egy nagy medencével.Az elegánsszálloda avárosra és a tengerre néz, innena városközpont 20 perc alatt elérhető.

Szolgáltatások:: medence, wellness-részleg (szauna és masszázsszobákkal), jacuzzi, fitneszközpont, teniszpályák, parkoló (az ingyenes parkolót napellenzők védik a naptól).

Ellátás:: reggeli. Aszállodaéttermében helyi, szicíliai specialitásokat, köztük Slow Food biotermékeket szolgálnak fel reggelire. Tavasszal és nyáron az étkezéseketa kertben szolgálják fel.

Szobák: : 55 fürdőszobás, légkondicionált, mozaikpadlós szobaingyenes Wi-Fi internet-hozzáféréssel és klasszikus, fából készült bútorokkal. A szobák egy része a kertre, a felsőbb emeleti szobák pedig a Tirrén-tengerre néznek. Sat TV, hajszárító, minibár, széf. A superior szobák kertre néző erkélyesek, deluxe szobái tágasabbak és tengerre néző erkélyesek. Classic szoba:franciaágy, íróasztal, minibár, széf, hajszárító, WI-FI, kávégép. Superior:ugyan olyanmint a Classic, csak erkéllyel. Deluxe:ugyan olyanmint a Superior, csak tágasabb. Prestige:ugyan olyanmint a Deluxe, csak tágasabb és tengerre néző. Suite:43m2 alapterületű, terasz és erkély, hydro-massage fürdőkáddal.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás 2 ágyas szobában, választott típusban, reggelivel. strandszervíz júniustól-szeptemberig (1 napernyő, 1 napágy

Külön fizetendő:
- Kétágyas szoba egyágyas használatra: 131-218 EUR/éj. Félpanzió felára: 33-40 EUR/fő/éj. Gyerekágy: lekérésre. Pótágy 3./4.ágyon: 0-1,9 évig ingyenes a szülőkkel egy ágyban, 2-11,9 évig -50%, 12-99,9 évig -20%. Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb 1 EUR/fő/éj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak