Tenerife, Playa de las Americas: H10 Conquistador 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 118395
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa de las Americas

Szállás / program részletes leírása



USP: Az ismert szállodalánchoz tartozó, trópusi kertben fekvő,szépen kialakított szálloda kedvelt a törzsutasok körében.

Fekvése: Playa de las Americas déli részén, közvetlenül a parti sétányon fekszik. A legközelebbi fürdésre alkalmas öböl kb. 650 m-re. A Playas de Troya főstrand kb. 10 perc gyalog. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35-50 perc.

Felszereltsége: A kedvelt szállodában 485 szoba található 8 emeleten és liftek. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, társalgók, büféétterem, 4 a`la carte-étterem (olasz, steakhouse, show-étterem és Sakura Teppanyaki), 2 bár, kávézó, kis üzlet, fodrászat, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI és mosoda (térítés ellenében). A hatalmas, szépen kialakított kertben 2 édesvizű úszómedence (fűthető), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel. Törölközők kaució ellenében, csere térítés ellenében.

Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1B/A2B/A3B: A jól felszerelt szobákban telefon, SAT-TV, minibár (külön kérésre, térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és bútorozott balkon.

A1A/A2A/A3A: Medencére vagy tengerre nézők.

A2E/A3E - Superior-szobák: Medencére nézők. Extra szolgáltatások: üdvözlőajándék, fürdőköpeny, papucs, iPod-töltőállomás, Nespresso-kávéfőző, különleges párnaválaszték, ingyenes széf és exkluzív törölközők.

A2D/A3D - Junior-suitek: Kiegészítve külön, optikailag elválasztottnappali-résszel és a kert oldalán találhatók.

A2C/A3C - Junior-suitek:Kiegészítve külön,optikailag elválasztottnappali-résszel ésoldalról tengerre nézők.

A2M - Privilege-szobák: Tengerre nézők. Extra szolgáltatások: ingyenes széf, Nespresso-kávéfőző, iPod-töltőállomás, fürdőköpeny és papucs, napilapok, különleges párnaválaszték, törölközők, belépés az exkluzív lounge-ba (ingyenes WIFI) és napozóteraszra, ahol pezsgőfürdő, ingyenes bár, napilapok, TV áll a vendégek rendelkezésére, ingyenes belépés a wellness-részlegbe és kedvezmény a masszázsok és kezelések árából továbbá reggeli és vacsora a`la carte (külön kérésre).

Ellátás: Félpanzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben. Látványkonyha. Alkalmanként vacsora specialitásokkal. A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág).

Sport: Fitneszterem és asztalitenisz (kaució ellenében). Térítés ellenében: tenisz, biliárd és pilates-stúdió.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub és mini-diszkó (mindkettő 4 éves kortól, min. 4 fő esetén), tini-klub (13 éves kortól, min. 4 fő esetén).

Szórakozás: Esténként tánc, élőzene és show-műsorok.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása eseténelhelyezés kétágyas szobában (A1B, A1A).
  • Dine Around: A vendégeknek lehetőségük van a vacsorát a H10 Las Palmeras szállodában elfogyasztani előzetes (min. 1 nap) telefonos foglalással (a helyek függvényében).

  • WELLNESS: Térítés ellenében a Thalasso Conquistador gyógy- és szépségközpontban (belépés 16 éves kortól): szauna, pezsgőfürdő, kis termálfürdő, hidromasszázs, törökfürdő, hidegvizes medence, különböző masszázsok, aromaterápiás és szépségkezelések.

    All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi és egyes nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok 09.00 és 24.00 óra között (az italokat délben és este felszolgálják). Snack-ételek 10.30 és 18.30 óra között. Kávé, tea és sütemények 15.30 és 18.30 óra között. Heti 1x a vendégek a vacsorát az egyik a`la carte-étteremben is elfogyaszthatják (előzetes foglalással).

    Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.09.30-ig történő foglalás esetén 5% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-11 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 50% kedvezmény a szállás díjából.

    Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - all inclusive,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?






    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak