Costa Brava, Santa Susanna: Hotel Alhambra 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 144912
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Santa Susanna

Szállás / program részletes leírása



Töltsön egy felejthetetlen nyaralást a népszerű, pezsgő életű szállodában, ahol a napközbeni animációs programok, illetve a színvonalas esti szórakoztató műsorok garantálják a jó hangulatot! A szálloda központi elhelyezkedésű, bárok, éttermek, vásárlási lehetőségek a közelben. Santa Susanna hosszan húzódó homokos tengerpartjától kb. 50 méterre található. Barcelona kb. 60 km távolságra fekszik, autóval, vonattal könnyedén elérhető. (vasútállomás, buszmegálló 100 méteren belül).

Fekvése: A szálloda központi elhelyezkedésű, bárok, éttermek, vásárlási lehetőségek a közelben. Santa Susanna hosszan húzódó homokos tengerpartjától kb. 50 méterre található. Barcelona kb. 60 km távolságra fekszik, autóval, vonattal könnyedén elérhető. (vasútállomás, buszmegálló 100 méteren belül).

Szobák: A szállodai standard szobái erkélyesek. Wifi térítés ellenében vehető igénybe. Sat TV-vel, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, széffel (felár ellenében), minibárral (felár ellenében) felszereltek. A fürdőszoba teljesen felszerelt. A szobákban maximum 4 felnőtt, vagy 3felnőtt +2gyermek elhelyezésére van lehetőség. A prémium szobák felszereltség azonos a standard szobákéval, ingyenes Wifi, valamint strandtörölköző áll rendelkezésre. A prémium szobák maximum 3 főre pótágyazhatók.

Ellátás: félpanzió, felár ellenében teljes panziós ellátás

Szolgáltatások:24 órás recepció, csomagszoba, lift, éjjeli őrség, orvosi ellátás lekérésre, légkondicionált közös helyiségek, olvasószoba, TV-szoba, étterem, snack bár, két medence (édesvizű és tengervizes) napozóágyakkal és napernyőkkel, polbár, gyermekmedence, miniclub, mini beach club, játszótér, jacuzzi, animációs programok, szórakoztató programok, diszkó/pub, étterem látványkonyhával és a la carte étkezési lehetőséggel. Felár ellenében: Wifi, széf, mosoda, autókölcsönző



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest/Debrecen- Barcelona - Budapest/Debrecen útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, személyenként 1 db kézipoggyászt (40x30x20 cm) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), valamint a helyi magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket), azútlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő, kb. 2,5 Eur/fő/éj), a transzfer díjat (repülőtér - szálloda - szálloda között).A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében. Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29 900 Ft/fő.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik, így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az árban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.

Extra feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak