Costa del Sol, Torremolinos: Hotel Royal Costa 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 145564
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Torremolinos

Szállás / program részletes leírása



A szálloda Torremolinos nyugodtabb, Los Almos részén helyezkedik el 1,5 km-re a központtól, 700 méterre a strandtól. Fekvésének köszönhetően kiváló választás a békés, nyugodt kapcsolódást kedvelők számára. A modern, stílusos berendezés, a számtalan szolgáltatás, valamint a szívélyes fogadtatás garanciát jelent egy emlékezetes üdülés eltöltésére.

Fekvése: A szálloda Torremolinos nyugodtabb, Los Almos részén helyezkedik el 1,5 km-re a központtól, 700 méterre a strandtól. Fekvésének köszönhetően kiváló választás a békés, nyugodt kapcsolódást kedvelők számára.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szálloda elhelyezkedése miatt a transzfer busz nem tud közvetlenül a szálloda elé behajtani, kb. 200 méterre a bejárattól kell le- illetve felszállni.

Szobák:A szálloda standard szobáinak mindegyike légkondicionált és rendelkezik erkéllyel, vagy terasszal. Wifi felár ellenében elérhető. A szobában telefon, Tv szatellit csatornákkal, széf és hajszárító található. A fürdőszoba teljesen felszerelt. Aszobák 3 felnőtt vagy 2 felnőtt +2 gyermek részére pótágyazhatók. Felár ellenében medencére néző és tengerre néző szoba is foglalható, melynek alapfelszereltsége megegyezik a standard szobákéval, és maximum 1 főre pótágyazhatók.

A szálloda érkezéskor 50 EUR kauciótkér készpénzben!

Ellátás:félpanzió, felár ellenében all inclusive/all inclusive premium ellátás
All Inclusive:
- büféreggeli
- snack-ek 11:00 - 13:00, illetve 16:00 - 19:00 között
- ebéd büférendszerben: tematikus mexikói, olasz és ázsiai éttermekben
- vacsora büférendszerben
- helyi alkoholos italok a szálloda összes bárjában 11:00 - 23:00 között
- prémium italok és snack-ek kedvezményes áron
- koktélok, jégkrémek a szálloda pool bárjában 11:00 - 23:00 között
Prémium all inclusive ellátás:
Az all inclusive ellátás mellett a prémium minőségű alkoholos és alkoholmentes italok étteremben és a bárban egyaránt, valamint a jégkrém-menü, továbbá snack bár menüjének kínálata is az ellátás részét képzik.

A részvételi díj a Budapest - Malaga járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz!

Szolgáltatások:24 órás recepció, pénzváltó, bár, étterem, lift, csomagszoba, business sarok számítógép hozzáféréssel, animációs programok, medence, gyermekmedence, játszótér
Térítés ellenében: autó- és kerékpárkölcsönző, mosoda, Wifi elérés közös helyiségekben, ping pong, billiárd



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet keddi és csütörtöki indulás esetén a Wizzair, szerdai és szombati indulás esetén a Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest-Malaga-Budapest. Személyenként 1 db kézipoggyászt - Wizzair esetén max. 40x30x20 cm, Ryanair esetén max. 40x20x25 cm - illetve szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt. Szállást a választott turnusra a megadott ellátással, magyar nyelvű helyi képviselőt. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket (változhat!), útlemondási biztosítást (1,4 %), transzfert (repülőtér - szálloda - szálloda között), baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, fakultatív programok költségeit (helyszínen foglalhatók, minimumlétszám esetén magyar nyelven indulnak!). A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében. Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29 900 Ft/fő
A részvételi díj a Budapest - Malaga járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK FAPADOS JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check-in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.

A Wizzair poggyászszabályzatának megfelelően díjmentesen személyenként egy darab max. 40x30x20 cm-es kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max. 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

A Ryanair poggyászszabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak