Costa del Sol, Torremolinos: Hotel Sol Don Marco 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 145577
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Torremolinos

Szállás / program részletes leírása



A 2004-ben nyitott szálloda Torremolinos népszerű, homokos tengerparti sétányán helyezkedik el, a központtól pár percre, ahol éttermek, üzletek, szórakozási lehetőségek találhatók. A strandtól a tengerparti út választja el. Malaga kb. 7 kilométer. A szálloda 16 éven felüli vendégek számára ajánlott.

Fekvése: Torremolinos homokos tengerparti sétányán helyezkedik el, a központtól pár percre, ahol éttermek, üzletek, szórakozási lehetőségek találhatók. A strandtól a tengerparti út választja el. Malaga kb. 7 kilométer.

Szobák: A 23 m2 alapterületű standard szobák a medencére néznek, erkéllyel rendelkeznek. Ingyenes Wifi hozzáférés biztosított. LCD Tv, telefon (felár ellenében), íróasztal, ruhásszekrény, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében) minden szobában található. A fürdőszoba teljesen felszerelt, fürdőkád és külön zuhanyzó is található benne. A szoba maximum 1 fővel pótágyazható. Felár ellenében tengerre néző szoba foglalható, melyek mérete és felszereltsége megegyezik a standard szobákéval.

Ellátás: félpanzió büférendszerben, felár ellenében teljes panziós vagy all inculisve ellátás
All incluisve ellátás:
- reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben
- helyi alkoholos és alkohol mentes italok (sangria, ház bora, sör, ásványvíz, üdítők, kávé, tea…)
- snackek
Az all incluisve ellátás részletes leírását érkezéskor a helyszínen kapják meg a vendégek.

A részvételi díj a Budapest - Malaga járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz!

Szolgáltatások: 24 órás recepció, éjjeli őrség a szálloda egész területén, csomagszoba, pénzváltó, lift, konferenciaterem, gyógyszertár, szupermarket, szobaszerviz, széf, privát parkoló, internet sarok (E-Pont), ingyenes Wifi a szálloda egész területén
A szálloda a Sol Don Pedro ésSol Don Pablohotelekkel együttesesen alkotják a Sol Don Hotels Complex-et, melyek szolgáltatási megegyeznek, a szállodák átjárhatók. Az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: 2 étterem, 4 bár, 10 konferenciaterem, 6 kültéri felnőtt medence és 2 gyermekmedence, edzőterem (07:00-22:00), animációs programok, show műsorok, vízilabda, aqua gym, asztalitenisz, táncórák,gyep bowling, teniszpálya, kosárlabda, kézilabda, focipálya,
Térítésellenében: orvosi ellátás lekérésre a Sol don Pablo-ban, mosoda, nyilvános telefon, masszázs és szépség kabin, fodrász, pedikűr, manikűr, strandtörölköző (depozit ellenében), autókölcsönző, jóga



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet keddi és csütörtöki indulás esetén a Wizzair, szerdai és szombati indulás esetén a Ryanair légitársaság menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest-Malaga-Budapest. Személyenként 1 db kézipoggyászt - Wizzair esetén max. 40x30x20 cm, Ryanair esetén max. 40x20x25 cm - illetve szobánként 1 db max. 20 kg-os feladható poggyászt. Szállást a választott turnusra a megadott ellátással, magyar nyelvű helyi képviselőt. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket (változhat!), útlemondási biztosítást (1,4 %), transzfert (repülőtér - szálloda - szálloda között), baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, fakultatív programok költségeit (helyszínen foglalhatók, minimumlétszám esetén magyar nyelven indulnak!). A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében. Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29 900 Ft/fő
A részvételi díj a Budapest - Malaga járat kései érkezése miatt az érkezés napján ellátást nem tartalmaz!

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK FAPADOS JÁRATTAL TÖRTÉNŐ UTAZÁS ESETÉN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check-in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik - normál esetben ez a gép indulást megelőző 48 órán belül lehetséges - így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.

A Wizzair poggyászszabályzatának megfelelően díjmentesen személyenként egy darab max. 40x30x20 cm-es kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén a részvételi díjban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max. 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

A Ryanair poggyászszabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

Feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak