Fuerteventura, Caleta de Fuste: Elba Sara Beach And Golf Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210073
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Caleta de Fuste

Szállás / program részletes leírása



Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: 1 300 m

Fekvés
Fuerteventura szigetének keleti részén, a repülőtértől pár perces autóútra helyezkedik el a szálloda. A hotel közvetlenül az Atlanti-óceán partján fekszik, csak egy parti sétány választja el tőle. Nem messze a hoteltől talál egyet a híres fuerteventurai strandokból, mellette végig éttermek, bárok, apró boltok.

Szállás
A szobatípusok mindegyike harmonikusan berendezett, natúr és kék színekkel. Mindegyiknek alapfelszereltsége a légkondicionáló, Wi-Fi, kávé- és teafőző, LED TV és a szépen felszerelt fürdőszoba.

Elhelyezés
Óceánra néző szoba: Felszereltség: Wi-Fi, légkondicionáló, kávé- és teafőző, műholdas LED TV, vezetékes telefon, minibár (díj ellenében), széf (díj ellenében), íróasztal, felszerelt fürdőszoba, terasz vagy erkély óceánra nyíló kilátással.Óceánra néző családi szoba: Felszereltség: Wi-Fi, légkondicionáló, kávé- és teafőző, műholdas LED TV, vezetékes telefon, minibár (díj ellenében), széf (díj ellenében), íróasztal, felszerelt fürdőszoba, terasz vagy erkély óceánra nyíló kilátással.Deluxe prestige szoba priority kilátással: Felszereltség: Wi-Fi, légkondicionáló, Nespresso kávégép kapszulákkal, teák, műholdas LED TV, vezetékes telefon, minibár (2 palack víz, 2 üdítő, 2 sör napi bekészítése), 1 üveg pezsgő üdvözlő ajándék, széf, íróasztal, felszerelt fürdőszoba, személymérleg. fürdőköpeny és papucs, szoba a felsőbb emeleteken, terasz vagy erkély óceánra nyíló kilátással, minimum félpanziós ellátásnál napi vacsora a hotel olasz éttermében (kapacitás függvényében).Óceánra néző lakosztály: Felszereltség: elkülönített nappali kanapéval, Wi-Fi, légkondicionáló, kávé- és teafőző, műholdas LED TV, vezetékes telefon, minibár (díj ellenében), széf (díj ellenében), íróasztal, felszerelt fürdőszoba, tágas terasz vagy erkély óceánra nyíló kilátással.

Étkezés
Albatros étterem: A hotel svédasztalos éttermében reggelire különböző hideg és meleg ételekből, gyümölcsökből, gabonapelyhekből, húsokból, péksüteményekből, gyümölcslevekből válogathat. Ebéd- és vacsoraidőben minden nap más tematika van terítéken, valamint elérhetőek kimondottan gyerekeknek készült fogások is. Este különböző hal- és húsételeket is kóstolhat, a kanári konyha ízeinek megfelelően.Tucán étterem: Fogyassza el hagyományos olasz vacsoráját egy kellemes, barátságos közegben a hotel á la carte olasz éttermében. Az étlapon tradícionális itáliai ételeket talál majd, köztük pastákat és pizzákat. Az étterem szezonálisan tart nyitva, minden héten néhány este.Medence étterem/Tucán Grill: A medence közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ahol jólesik majd egy kellemes vacsora a napozás után az á la carte menüből.Broadway bár: A bárban minden este látványos szórakoztató műsorokat tekinthet meg. Válasszon ehhez egy szimpatikus italt a lapról vagy készíttesse el kedvencét!Hall bár: A hotel tágas előcsarnokában találja ezt a bárt, ahol nyugodt, kellemes környezetben kortyolgathat egy finom italt vagy kávét.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi, 2 felnőtt medence (1 télen fűtött), gyermek medence, napozóterasz napágyakkal, balinéz ágyakkal, szauna, pezsgőfürdő, kedvezményes belépő Thalasso Spa wellnessközpontba, a szomszédos Sheraton hotelben, babaszett a fő étteremben (etetőszék, üvegmelegítő, stb.)

Sport és szórakozás
edzőterem, multifunkciós sportpálya, asztalitenisz, biliárd (díj ellenében), animációs foglalkozások gyerekeknek, sportos foglalkozások és vetélkedők felnőtteknek

Leírás
Az Elba Sara Beach and Golf Hotel egy 4 csillagos hotel Fuerteventura szigetén. A közvetlenül az óceán partján elhelyezkedő komplexum tökéletes nyaralási helyszín pároknak, barátoknak vagy akár az egész család számára.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- fejenként 1 db 23 kg-os feladható poggyász szállításának a díját
- fejenként 1 db max. 8 kg-os kézipoggyász szállításának díját
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak