Fuerteventura, Caleta de Fuste: Club Elba Carlota 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212353
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Caleta de Fuste

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Elba Carlota Beach and Convention Resort egy 4-csillagos szálloda, mely kiváló választás a nyári vakáció eltöltésére a strand közelében családoknak, barátoknak illetve pároknak egyaránt.

Fekvés
A tengerparton fekszik, közvetlenül a kongresszusi központ mellett, taxi- és a buszmegálló egyaránt sétatávolságra található.

Szállás
Vendégeink választhatnak a tágas és kényelmes, elegánsan berendezett dupla ágyas szobáinkból, Suite és Junior Suite lakosztályokból, illetve családi szobából.

Elhelyezés
Minden szoba külön igényekre lett kialakítva, bizonyos szolgáltatások azonban minden szobában megtalálhatók, mint például a légkondi, telefon, mini bár (külön díj ellenében), vízforraló, síkképernyős TV szatellitkapcsolattal, széf, teljesen felszerelt fürdőszoba hajszárítóval.

Étkezés
Az Elba Carlota szálloda két kiváló éttermét ajánlja figyelmébe, finom ételekkel, a`la carte vagy büférendszerben. A helyi kanári ételek és különlegességek, valamint a nemzetközi gasztronómiai kínálat, a szakácsok nagy szakértelmével párosítva garantáltan egy felejthetetlen élményt nyújtanak. Svédasztalos ebéd illetve vacsora, valamint mindennap megújuló tematikus esték várják vendégeinket.

Szolgáltatások
A szálloda széles kínálatot nyújtó bárral és kávézóval, illetve egy látványos, tengerre néző terasszal rendelkezik. Emellett szabadtéri felnőtt- és gyermekmedencével. Jakuzzi, fitneszterem, internet, parkoló, autókölcsönzés, golfpult, újság és ajándékbolt, billiárdterem és társasjátékok is utasaink rendelkezésére állnak.

Sport és szórakozás
Animációs csapatunk napközben szórakoztató programokkal várja önöket a medence területén. A Sinatra színpad nézőterén élőzene, humoristák, táncosok és változatos szórakozási lehetőségek garantálnak élvezetes estéket minden korosztály számára. Nem utolsó sorban a gyermekek tanulhatnak és szórakozhatnak a több nyelven beszélő animátorokkal.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: közvetlen



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállást a megadott ellátással
- repülőjegyet direkt járatra
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- fejenként 1 db (max. 40 x 30 x 20 cm) kézipoggyász szállításának díját
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!
- az ajánlat utazási csomag


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 479 utazás 328 918 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak