Lanzarote, Playa Blanca: Aparthotel Iberostar Lanzarote Park 4*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222494
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Playa Blanca

Szállás / program részletes leírása



Leírás
Az Iberostar Lanzarote Park egy 4-csillagos Premium szálloda pároknak és családok számára. A családbarát üdülőhely Playa Flamingo-n tökéletes azok számára, akik kikapcsolódásra és egy különleges nyaralásra vágynak. A szálloda 2016-nyarán lett teljesen felújítva!

Fekvés
A hotel a stranddal közvetlenül szemben található, taxi- és buszmegálló sétáló távolságra.

Szállás
332 szoba van elosztva 3 épület között, mindegyik háromemeletes. Ezek közül 113 kétágyas és 219 családi szoba. A nyugalom Playa Flamingo-n és Yaiza-n a kulcs a hotel sikeréhez és a biztosítéka annak, hogy ha egyszer meglátogatott minket, garantáltan visszatérjen hozzánk.

Elhelyezés
Lehet légkondicionált szobát kérni, erkéllyel, illetve terasszal ellátva. Ingyenes WIFI kapcsolat szobától függetlenül, TV nemzetközi és helyi csatornákkal, hűtővel és felszerelt fürdőszoba hajszárítóval. Igénytől függően lehet teljes felszereltségű fürdőszobát kérni vagy standard-ot. Egyes szobákban széf is rendelkezésre áll külön díj ellenében.

Étkezés
A Lanzarote Park-ban a legjobb étkezési lehetőségeket találhatja meg. A hagyományos kanári ételektől a nemzetközi konyhán, a specialitásokon és grillezett ételeken át minden íz világot kielégítő finomságokat tapasztalhat meg a szállodában lévő Papagayo, Mirador és a Jameos büfé, bárok és éttermekben.

Szolgáltatások
2 gyermek medence és 4 felnőtt medence áll rendelkezésre, gyermekmegőrzők (külön díjjal), játszótér és nem utolsó sorban szaunák és török fürdők. Heti 4 alkalommal professzionális élő show műsorokkal, illetve zenével szórakoztatjuk vendégeinket.

Sport és szórakozás
A gyermekek szórakoztatásáról egy 4-7 éveseknek való MINIKLUB és 8-12 éveseknek MAXIKLUB gondoskodik, hogy a kicsik is ugyanúgy élvezzék minden pillanatát a nyaralásnak, ahogy a felnőttek. Sportoláshoz díjmentesen igénybe vehető a hotel tornaterme is.

Öltözködés
Kérjük, hogy étkezések során az alábbi öltözködésre vonatkozó előírásokat vegyék figyelembe: Az étteremben a fürdőruha viselete nem megengedett. Hölgyeknek ebédhez, vacsorához nyári ruhát, szoknyát, blúzt, pólót javasolunk. Uraknak ebédidőre póló és rövidnadrág, vacsorára alkalmi öltözet ajánlott: hosszú nadrág, ing! Vacsora alatt a rövidnadrág nem megengedett.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 35 x 20 x 20 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak