Costa Brava, Tossa de Mar: Hotel Ght Oasis Tossa & Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227839
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Spanyolország
Város: Tossa de Mar

Szállás / program részletes leírása



A barátságos, családbarát szálloda Tossa de Mar központjához közel, a strandtól kb. 800 méterre helyezkedik el. A több hónapos munka és stressz levezetésnek megkönnyítése érdekében a wellness részleg szolgáltatásainak nagy része térítésmenetesen igénybe vehető. A település bájos óvárosa egy pár perces sétával könnyen elérhető.

Fekvése:A barátságos, családbarát szálloda Tossa de Mar központjához közel, a strandtól kb. 800 méterre helyezkedik el. A több hónapos munka és stressz levezetésnek megkönnyítése érdekében a wellness részleg szolgáltatásainak nagy része térítésmenetesen igénybe vehető. A település bájos óvárosa egy pár perces sétával könnyen elérhető.

Szobák:A szálloda standard szobáinak mindegyike erkélyes, légkondicionálóval felszerelt. Telefon, sat TV, széf (felár ellenében), íróasztal, gardróbszekrény minden szobában található. Hűtő felár ellenében lekérésre áll rendelkezésre. A szobákban maximum 3 fő elhelyezésére van lehetőség. Felár ellenében medencére néző szoba foglalható.

Ellátás: félpanzió, felár ellenében teljes panzió

Szolgáltatások: 24 órás recepció, csomagmegőrző, pénzváltó, fax és fénymásoló (felár ellenében), orvosi ellátás, medence, napozótersznapernyőkkel és napágyakkal, gyermekmedence, játszótér, miniclub, egész napos animációs programok, étterem, bár, ingyenes wellness (masszázs felár ellenében), fűtött belső medence, jacuzzi, fűtött nyugágyak. A szálloda egész területén ingyenes WiFi elérés biztosított.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet a Wizzair menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárataira Budapest/Debrecen- Barcelona - Budapest/Debrecen útvonalon, szállást a választott turnusra a megadott ellátással, személyenként 1 db kézipoggyászt (40x30x20 cm) és szobánként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), valamint a helyi magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, a helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása esetén a részvételi díj változhat! A repülőjegy a jegykiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások (fix ülőhely, elsőbbségi beszállás, extra poggyász) nem visszatéríthetők.



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket), azútlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, az idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő, kb. 2,5 Eur/fő/éj), a transzfer díjat (repülőtér - szálloda - szálloda között).A repülőgépen fedélzeti ellátás térítés ellenében. Csecsemő részvételi díja (0-2 év): 29 900 Ft/fő.

EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK AZ UTAZÁSSAL KAPCSOLATBAN:
Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!

A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik, így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.

Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az árban szereplő 40x30x20 cm méretű kézipoggyászon kívül személyenként további 1 darab 55x40x23 cm méretű (max 10 kg súlyú) szintén garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász is vihető.

Extra feladott poggyász a weboldalon szereplő díj ellenében csak a megrendeléssel egy időben történő vásárlás esetén érvényes, utólagos megrendelés esetén ennek díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak