Törökország, Alanya: Gold City 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199871
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Alanya

Szállás / program részletes leírása



Az anyacég eredetileg fémipari tevékenységeiben jeleskedett országszerte, majd sikereinek köszönhetően más ágazatokban is tovább terjeszkedett úgy, mint olajipar, építőipar és utazási iroda. Mindezen szakmai ágazatok összekapcsolódásából született az 5*-os szállodalétesítmények megteremtése. A cég szorosan követi az innovatív és technológiai fejlesztéseket, a környezet tiszteletben tartása mellett.

A 16 szintes szálloda 218.000m2-es területen fekszik, lenyűgöző látványt nyújtva vendégei részére. Kiváló, első osztályú berendezésű szobák, hangulatos és elegáns közösségi terek, sokoldalú szolgáltatások. Jöjjön, és akár egy hétre változtassa meg lakcímét erre a csodálatos nyaralóhelyre!

Fekvése: A szálloda Alanyában fekszik, a tengerparttól kb. 4 km-re, a központtól kb. 15 km-re, míg az antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 140 km-re.

Szobák: A hotel összesen 286 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

(A további szobakategóriák kiválasztása a foglalás során megjelenő szobatípus menüpont alatt elérhető.)

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medencék, aquapark 20 csúszdával, spa és wellness szolgáltatások (szauna, törökfürdő, masszázs, jakuzzi, relaxációs szoba, gőzkabin, testkezelések), szépségszalon, fitneszterem, jóga, biliárd, bowling, asztalitenisz, kosárlabdapálya, strandröplabda, minigolf, óriás sakk, számos sportolási lehetőség Goldcity Sport Complexben, vízi sportok a tengerparton, WiFi csatlakozási lehetőség, internetkávézó, konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, mozi, animációs programok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

A weboldalon szereplő szobaképek illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak