Tunézia, Hammamet: El Mouradi Hammamet 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223240
Indulás dátuma:2024.06.04. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  215 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  215 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tunézia
Város: Hammamet

Szállás / program részletes leírása



aFEKVÉS
Az újonnan kiépített Yasmine Hammamet központjában, kellemes környezetben lévő szálloda, közvetlenül az El Mouradi El Menzah szálloda mellett fekszik, kb. 20 méterre a homokos tengerparttól, melytől csupán egy út választja el. A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), az enfidhai repülőtértől pedig 40 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

ELHELYEZÉS
A 377 központilag légkondicionált szoba mindegyike telefonnal, mini bárral (feltöltés térítés ellenében), szatellit Tv-vel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, szőnyeggel vagy padlólappal, erkéllyel vagy terasszal felszerelt, többségük medencére vagy tengerre néző (utóbbi csak térítés ellenében igényelhető). A légkondicionáló csak fő szezonban működik a szobákban. Szoba típusok: standard két- és három ágyas szoba;egy légterűcsaládi szoba, mely 2+2 fő elhelyezésére alkalmas.

ÉTEL ÉS ITAL
All Inclusive ellátás: büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), késői reggeli (10:30-11:30), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-20:30 és 20:45-22:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea, sütemények, snack. Az a`la carte étteremben heti két alkalommal,előzetes bejelentkezésselingyenes vacsora fogyasztható. Minden italműanyagpohárban kerül felszolgálásra.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében édes vizű felnőtt medence és gyermek medence várja a vendégeket.Belső medencéje a nyári szezonban zárva tart. Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini klub (5-12 éves korig), tini klub (13-17 éves korig), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor. Térítés ellenében: betonos teniszpálya, biliárd, fitnesz központ, szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, szörf, parasailing, vízisí. A szállodában thalasso- és balneoterápiás központ működik.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet, a recepciónál pénzváltó és bankautomata található. WIFI elérhetőség a recepciónál ingyenesen vehető igénybe.A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak a vendégek rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni (kb. 20 TND/törülköző).

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak