Kréta, Hersonissos: Cooks Club Hersonissos Crete, 2 fős apartman


Cooks Club Hersonissos Crete

Utazás áttekintő:

Ország:   Görögország
Város:   Hersonissos

Ellátás:   félpanzió
Szálláshely:   apartman
Utazás:   repülővel
Típus:   nyaralás

Kapcsolódó anyagok:

Időpontok és árak

Indulás
Időtartam
Ár
Teljes ár

Ft / fő



Ft / fő

Síbérlet
Pályaszállás
Pálya távolsága a szállástól:

Részletes programleírás


USP: Köszöntünk a modern és divatos Cook`s Clubban, amely a folyamatosan fejlődő Thomas Cook szállodacsoport legújabb tagja. A Cook`s Club szállodákat az utazók új generációja számára alakítottuk ki - a bohém életérzés kedvelői és az ínyencek igazi paradicsoma! Merüljetek el és relaxáljatok a Fekete-tenger legjobb ár-érték arányú szállodájában.

Fekvése: A Hersonissos szívében található szálloda a tengerpart közelében fekszik, ahomokos/kavicsos strandtól kb. 150 m-re. Hangulatos bárok, éttermek, kávézók, diszkók és üzletek a közvetlen közelben. Stalis és Malia kb. 10 km-re. A busztranszfer Heraklion repülőteréről kb. 30-60 perc.

Felszereltsége: A 2017/18 telén teljesen felújított szálloda az új Cook`s Club csoport elsőként megnyílt tagja, összesen 140 szobával, amelyek 4 háromemeletes épületben találhatók. A különböző szobatípusok az új generáció minden igényét kielégítik.A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, ingyenes WIFI az egész szálloda területén és internetsarok.Szeretünk enni:A komplexum központját a Cantina étterem képezi, amely a kulináris ajánlatok mekkája friss helyi és nemzetközi ízvilággal. A vegán finomságoktól a tradicionális fogásokig - a Cantina folyamatosan változó ételkoncepciója a legigényesebb ételekkel örvendeztet meg, és egész nap választhatunk belőle.

Fenntartani a legjobb pillanatokat:A 2 medence mellett élvezhetitek a kellemes ritmusokat és zenéket, amelyeket jobbnál jobb lemezlovasok játszanak. A napozóteraszon napágyak állnak rendelkezésre. Törölközők kaució ellenében. A Captain Cook`s bárban friss gyümölcslevek és koktélok közül lehet választani, amelyeket elismert mixerek kreáltak.



Helyi besorolás: 4*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A:Kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV zenecsatornával, zuhanyozó, WC, hajszárító és bútorozott balkon vagy terasz.

A3B/A4B:Tágasabbak, 4 fő részére.

A2C/A3C/A4C - Maisonette-szobák:Kétszintesek, két külön hálószobával és balkonnal.

A2D/A3D/A4D/A5D/A6D- Maisonette-szobák:Tágasabbak, kétszintesek, két külön hálószobával, nappali 2 heverővel és balkonosak.

A2E/A3E/A4E - Junior-suitek: Kombinált nappali/hálószoba és külön hálószoba, balkon vagy terasz.

A2F/A3F/A4F/A5F/A6F - Suitek: Két külön hálószoba és 1 nappali, egyébként hasonlók, mint a Junior-suitek.

Foglalható Joker-szoba A2S is (fekvésre és felszereltségre vonatkozó kívánság nem érvényesíthető).

Ellátás: Reggelivagyfélpanzió.A CANTINA önkiszolgáló étteremben reggelire a vendégek különböző, szigetszerűen kialakított pultokról válogathatnak a finomabbnál finomabb ételekből: friss kenyér, pékáru, gabonapelyhek, sütemények, friss gyümölcsök, egészséges zöldségek és tojás. Filteres kávé, tea és víz ingyenesen. Minden pultnál speciális ételek és italok is rendelhetőek (felár ellenében), mint pl.: frissen facsart smoothie vagy capuccino.A vacsoránál a vendégek több lehetőség közül választhatnak:1. A menürendszerben minden nap két menüsorból (előétel, főétel, desszert) választhatják ki a nekik tetszőt. A napi menük a CANTINÁban található fekete táblán találhatók meg.2. A vendégek választhatják a kreditrendszert is. Ebben az esetben naponta 20,-EUR-os összeg áll a rendelkezésükre, amit a reggeli után 22.00 óráig, a CANTINA nyitvatartási ideje alatt bármikor felhasználhatnak a különböző ételpultoknál.

Sport: Fitneszterem.

Wellness: Térítés ellenében: fedett medence, kezelések és masszázs a spa-ban.

Szórakozás: Válogatott DJ-k keverik a kellemes zenéket déltől a korai esti órákig, 3 szabaduló szoba, virtuális valóság játékok és privát diszkó kisebb, exkluzív party-hoz. Rage Room (dühöngő), ahol a vendégek védőfelszerelésben 20-40 percen keresztül ereszthetik ki a gőzt különböző tárgyak (pl.: üvegek, vázák) összetörésével. A 3 virtuális valóság zónában, amelyek kérésre összekapcsolhatók, lehetőségük van a vendégeknek egyedül vagy 3 fős csoportokban virtuális videojátékok kipróbálására.

Fontos foglalási információ: A szálloda 16 éven aluli vendégeket nem fogad!

A szálloda készpénzmentes, fizetésre minden esetben a feltölthető chip-kártyával van lehetőség.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása eseténelhelyezés kétágyas szobában(A1A).

  • Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.12.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

    2019.02.28-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

    2019.03.31-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

    Cook`s Club: ÚJ GENERÁCIÓS SZÁLLODÁK

    A Cook`s Club szállodák a modern életérzésű utazók számára lettek kialakítva.

    Menő dizájn, finom ételek és igazán jó italok, napszaknak megfelelő zenei ütemek, amelyek egészen estig kísérnek. A szálloda központja mindig a gyönyörű medence, így a körülötte elhelyezkedő szobáitokat a barátaitokkal is megoszthatjátok. Akár szingli vagy, vagy a pároddal utazol, mi mindenkit várunk!